Modele extravagante de adidași pentru femei

Modele extravagante de adidași pentru femei

Adidașii pentru femei au luat amploare din ce în ce mai mare în ultimii ani. Cu toate că adidașii sunt dintotdeauna iubiți și purtați atât de femei cât și de bărbați, în ultima vreme au apărut și mai multe modele fashionable care sunt din ce în ce mai dorite de femei.

Pentru a ieși în evidență în acest sezon îți recomand să porți o pereche de adidași damă cu model extravagant. În această categorie sunt incluse mai multe tipuri de adidași feminini printre care se numără adidașii cu platformă, adidașii mai chunky în stil bărbătesc, adidașii cu multe culori interesante și printuri deosebite.

Adidași feminini interesanți din care poți alege:

1. Adidași femei cu talpă groasă

    Adidașii cu platformă sunt extrem de populari în rândul femeilor și bărbaților. În această vară alege adidașii cu talpa înaltă deoarece sunt trendy și se potrivesc cu foarte multe outfituri.

    Asortează o pereche de adidași damă cu platformă cu perechea ta preferată de mom jeans trei sfeturi, cu pantaloni scurți și de ce nu, cu o rochie.

    moxo adidasi dama femei talpa groasa platforma negru albastri albi

    2. Adidași pentru femei cu pietre strălucitoare

      Să nu uităm că vara este despre glitter, străluciri și ținute ieșite din comun. Alege adidașii cu pietre strălucitoare ca să fii deosebită și să strălucești și tu. Acest tip de adidași îți oferă un pic de glam și eleganță. Poartă-i cu încredere împreună cu o rochie sau fustă bufantă. Aceste combinații sunt des întâlnite și îți oferă șansa să arăți de milioane în timp ce te bucuri de confort.

      moxo adidasi dama femei negri strasuri pietre talpa transparenta platforma

      3. Adidași damă cu talpă transparentă

        Pentru a avea o pereche deosebită de adidași, orientează-te spre un model de adidași cu talpa transparentă. Acest model nu este așa des întâlnit așa că vei avea o pereche unicat în colecția ta de adidași.

        Ca să spargi tiparele și să te remarci un pic mai mult, poți face o alegere cool, niște adidași vară superbi: adidașii cu pietre strălucitoare și talpă transparentă, 2 în 1! O alegere curajoasă și foarte frumoasă pentru orice femeie!

        moxo adidasi dama femei chuncky mari oversize negri portocalii

        4. Adidași chunky în stil bărbătesc

          Ultimii adidași pe care ți-i recomand sunt cei care au un aspect mai butucănos, nelegat de prezența sau absența platformei. Adidașii aceștia sunt old school, niște adidași sport cu un aspect mai masculin prin faptul că sunt mai mari.

          La fel ca și adidașii cu platformă, și aceștia sunt ușor de inclus în garderoba ta. Dacă nu prea ai inspirație când îți combini adidașii cu hainele, te poți axa mai mult spre culori (alb, negru, bej) și piese basic cu care nu vei da greș!

          Adidașii nu se vor demoda niciodată ci vor evolua prin forme, culori și inovație după cum am văzut de-a lungul timpului. De aceea e important să ai câteva modele de adidași în dulap. Alege-le în funcție de anotimp, trenduri și gusturile personale și bucură-te de mulți pași!

          Ce dorești sa cauți?

          Tenisi barbati Eric - WHITE

          Cineva a cumpărat

          Tenisi barbati Eric - WHITE

          Acum 10 min.din localitatea Timisoara

          Coșul de cumpărături